Residence Logo

Nyhetsbrev

Full diskretion - underhand

Residence är Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva bostäder. Genom våra lokala kontor i såväl Stockholm, Skåne som på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i de mest attraktiva områden samt sjöställen och slott/gårdar i mellersta och södra Sverige. Residence drivs genom true partnership, d.v.s. vi är alla delägare/partner vilket motiverar oss alla till ett lika starkt personligt engagemang i samtliga företagets uppdrag. Detta för branschen unika samarbete mellan företagets mäklare, tillsammans med att vi är en del av Christie’s International Real Estate, ger dig som kund tillgång till detta segments absolut största kontaktnät, större tillgänglighet och en väsentligt högre servicenivå.

Företagets gemensamma kontaktnät med potentiella köpare leder till att vi varje år kan genomföra ett flertal affärer under full diskretion och utan traditionell marknadsföring, d.v.s. under hand. Great Estate’s är vårt eget magasin, som samproduceras med Connoisseur, och erbjuder en inspirerande läsning med en utförlig och elegant presentation av några av världens mest exklusiva bostäder, givetvis även med ett flertal av Sveriges förnämsta bostäder som för tillfället saluförs.

Residence är en del av Christie’s International Real Estate som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder i världen. Detta innebär att de bostäder vi erbjuder här i Sverige kan attrahera en större kundgrupp världen över genom bl.a. christiesrealestate.com samt den exklusiva tidskriften Christe’s International Real Estate, vilken även distribueras till de 300 mest förmögna personerna i Sverige. Omvänt får nu också våra svenska kunder som önskar köpa eller sälja en bostad i utlandet tillgång till ett världsomspännande nätverk med de mest kompetenta mäklarfirmorna, som arbetar med de mest exklusiva bostäderna.

Oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad i Sverige eller i utlandet är du varmt välkommen att kontakta oss. All kontakt med Residence sker givetvis under full diskretion.

UNDERHAND

Nedan listas ett urval av våra underhandsobjekt

Göteborg/Lorensberg

I den gyllene triangeln endast ett stenkast ifrån Avenyn ligger denna våning om ca 300 kvm. Innehar alla attribut man önskar från förra sekelskiftet.

SJÖTOMT – NÄSBYPARK

Nybyggt arkitektoniskt konstverk med atrium på sydvästvänd sjötomt. Villa om dryga 800 kvm. Allt i högsta internationella klass vad gäller design och utförande. Fastigheten har en stor brygganläggning med 2 sjöstugor, utomhus pool, gästlägenhet, hiss samt garage för flera bilar.

Östermalm / Humlegården

Magnifik vindsvåning vid Humlegården, Stilrent Bulthaup-kök i öppen planlösning mot vardagsrum med eldstad, två terrasser i söder respektive väster, takfönster, spaavdelning med bastu, 4 sovrum samt 3 badrum

Villa med sjötomt – Mälaren

30 km från Stockholm, fastighet om 10.000 kvm, privat beläget med sydvästläge, villa om drygt 500 kvm.

SALTSJÖBADEN – SOLSIDAN

Egen udde på stor sjötomt i sydvästläge med sandstrand, bryggor och berghällar. Generös byggrätt.

SKÅNE – ÖSTERLEN

Med fantastisk havsutsikt ligger denna ombyggda gård som idag omfattar 11 dubbelrum, festlokal, restaurangkök och dessutom med möjlighet att inreda ytterligare rum. Totalt ca 730+870 kvm.

BROMMA – HÖGLANDET

Rymlig och totalrenoverad villa om totalt 514 kvm med exklusivt poolområde.

STOCKHOLMS INNERSTAD

Unikt och anrikt townhouse. Juridisk person accepteras.

VÄRMDÖ, FÅGELBRO

Modern villa i skyddat sydväst läge ett stenkast från golfbanan.

ÖSTERMALM

Exklusiv våning om 510 kvm högst upp i huset med balkonger och altan invid Strandvägen.

ÖSTERMALM

Nyrenoverat townhouse om ca 900 kvm i Lärkstan, hörnfastighet med parkering på gården.

TILL SALU