Underhand - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Full diskretion - underhand

Residence är Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva bostäder. Genom våra lokala kontor i såväl Stockholm, Skåne som på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i de mest attraktiva områden samt sjöställen och slott/gårdar i mellersta och södra Sverige. Residence drivs genom true partnership, d.v.s. vi är alla delägare/partner vilket motiverar oss alla till ett lika starkt personligt engagemang i samtliga företagets uppdrag. Detta för branschen unika samarbete mellan företagets mäklare, tillsammans med att vi är en del av Christie’s International Real Estate, ger dig som kund tillgång till detta segments absolut största kontaktnät, större tillgänglighet och en väsentligt högre servicenivå. Företagets gemensamma kontaktnät med potentiella köpare leder till att vi varje år kan genomföra ett flertal affärer under full diskretion och utan traditionell marknadsföring, d.v.s. under hand. Great Estate’s är vårt eget magasin, som samproduceras med Connoisseur, och erbjuder en inspirerande läsning med en utförlig och elegant presentation av några av världens mest exklusiva bostäder, givetvis även med ett flertal av Sveriges förnämsta bostäder som för tillfället saluförs. Residence är en del av Christie’s International Real Estate som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder i världen. Detta innebär att de bostäder vi erbjuder här i Sverige kan attrahera en större kundgrupp världen över genom bl.a. christiesrealestate.com samt den exklusiva tidskriften Christe’s International Real Estate, vilken även distribueras till de 300 mest förmögna personerna i Sverige. Omvänt får nu också våra svenska kunder som önskar köpa eller sälja en bostad i utlandet tillgång till ett världsomspännande nätverk med de mest kompetenta mäklarfirmorna, som arbetar med de mest exklusiva bostäderna. Oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad i Sverige eller i utlandet är du varmt välkommen att kontakta oss. All kontakt med Residence sker givetvis under full diskretion.

UNDERHAND

Nedan listas ett urval av våra underhandsobjekt

STORÄNGEN – NACKA

Familjevilla om totalt ca 220 kvm, 7 rum, 3 badrum.

Djursholm

60-talsvilla om ca 290 kvm på plan tomt nära Djursholms torg.

Södra Roslagens skärgård

Sjötomt på ö i toppskick med lång strandlinje, bryggor och magnifik kvällssol.

Veddö

66 ha strax norr om Fjällbacka, 600 kvm bostadshus, lång strandlinje och eget vatten.

Slottsliknande fastighet – Nacka

Anrik fastighet belägen ett stenkast från Baggensfjärden, endast 18 kilometer från City. Vacker parkliknande tomt om ca 10 000 kvm. Huvudbyggnaden är uppförd på 1800-talet i romantisk stil och är omgärdad av två flygelbyggnader.

Göteborg – Lorensberg

I den gyllene triangeln endast ett stenkast ifrån Avenyn ligger denna våning om ca 300 kvm. Innehar alla attribut man önskar från förra sekelskiftet.

ÖSTERMALM

Exklusiv våning om 510 kvm högst upp i huset med balkonger och altan invid Strandvägen.

ÖSTERMALM

Nyrenoverat townhouse om ca 900 kvm i Lärkstan, hörnfastighet med parkering på gården.

TILL SALU