Underhand - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Full diskretion - underhand

Residence är Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva bostäder. Genom våra lokala kontor i såväl Stockholm, Skåne som på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i de mest attraktiva områden samt sjöställen och slott/gårdar i mellersta och södra Sverige. Residence drivs genom true partnership, d.v.s. vi är alla delägare/partner vilket motiverar oss alla till ett lika starkt personligt engagemang i samtliga företagets uppdrag. Detta för branschen unika samarbete mellan företagets mäklare, tillsammans med att vi är en del av Christie’s International Real Estate, ger dig som kund tillgång till detta segments absolut största kontaktnät, större tillgänglighet och en väsentligt högre servicenivå. Företagets gemensamma kontaktnät med potentiella köpare leder till att vi varje år kan genomföra ett flertal affärer under full diskretion och utan traditionell marknadsföring, d.v.s. under hand. Great Estate’s är vårt eget magasin, som samproduceras med Connoisseur, och erbjuder en inspirerande läsning med en utförlig och elegant presentation av några av världens mest exklusiva bostäder, givetvis även med ett flertal av Sveriges förnämsta bostäder som för tillfället saluförs. Residence är en del av Christie’s International Real Estate som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder i världen. Detta innebär att de bostäder vi erbjuder här i Sverige kan attrahera en större kundgrupp världen över genom bl.a. christiesrealestate.com samt den exklusiva tidskriften Christe’s International Real Estate, vilken även distribueras till de 300 mest förmögna personerna i Sverige. Omvänt får nu också våra svenska kunder som önskar köpa eller sälja en bostad i utlandet tillgång till ett världsomspännande nätverk med de mest kompetenta mäklarfirmorna, som arbetar med de mest exklusiva bostäderna. Oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad i Sverige eller i utlandet är du varmt välkommen att kontakta oss. All kontakt med Residence sker givetvis under full diskretion.

UNDERHAND

Nedan listas ett urval av våra underhandsobjekt

Gryts skärgård

Skärgårdshemman med unikt läge på ö. Flera gästhus, sjöstuga, båthus och egen brygga med segelbåtsdjup.

Östergötland

Sekelskiftesegendom med hög internationell kvalitet. Högklassig och fullt utrustad ridsportsanläggning.

Tyresö – Persudde

Villa om 230 kvm med sjötomt, fristående dubbelgarage, vedeldad bastu vid brygganläggning.

Gotland

Högklassig strandby på Gotlands västra kust med unikt egenägd strandremsa, en stilfull strandby och befintlig restaurang.

VASASTAN

Representativ hörnvåning på 3 trappor om fem rum och kök, 173 kvm. Invid Observatorielunden.

Skåne

Prisbelönt hotell med förstklassigt läge invid hamn i nordvästra Skåne. 12 hotellrum, restaurang, bistro, källarboutique och bra kök. Arrendator finns. Ett intressant investeringsprojekt.

Sjöängen – Huddinge

Nybyggd stilren villa om ca 500 kvm med sjöutsikt. Ett hus utöver det vanliga.

Göteborg – Lorensberg

Stenkast ifrån Avenyn ligger denna våning om ca 300 kvm. Innehar alla attribut man önskar från förra sekelskiftet.

TILL SALU