Wadmansgatan 10 - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Sekelskiftesdröm med stor gårdsbalkong

ESTATE AGENT: Linda Bundsen

Högst upp i huset på attraktiva Wadmansgatan ligger denna representativa sekelskifteslägenhet. Ljuset som strömmar in från högresta fönster i flera väderstreck är oslagbart och i vardagsrummet pryder dessutom spröjsade halvmånefönster väggen och skapar ett unikt intryck. 2020 genomgick bostaden omfattande renoveringar av kök, badrum och ytskikt. Detta med respekt för lägenhetens historiska attribut som återfinns i spegelmönstrade pardörrar, fiskbensparkett, takrosetter och stora rum i fil. Tillsammans med en generös takhöjd skapas en storslagen atmosfär.

Ett Kvänumkök av erbjuder goda arbetsytor på kalkstensbänken och vitvaror av högsta kvalitet. I hallen har även garderober från Kvänum installerats för en sammanhållen inredning. Vidare in i sovrummet - här finner du den stora nybyggda balkongen i rofyllt gårdsläge där varma sommardagar kan avnjutas. Badrum och gästtoalett har även de renoverats med kvalitet som ledord där ytskikten pryds av kalkstens- och marmorkakel. Er egen tvättutrustning i hemmet förenklar dessutom vardagens bestyr.

Via det praktfulla trapphuset, eller den moderna hissen, når ni föreningens gemytliga innergård med gemensam uteplats. Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

READ MORE

FACTS

Area: Lorensberg

Street Address: Wadmansgatan 10

Number of rooms: 3

Living space: 108 kvm

Floor: 5

MONTHLY FEE: 3414 SEK/MONTH

Price/offer: 8 000 000 SEK

ESTATE AGENT

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

PLANS

LOCATION

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

PLANS & PROPERTY MAPS

SHOW LOCATION

DOCUMENTS

CONTACT

close picture view