Wadmansgatan 4A - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Pampig nationalromantik och låg avgift

ESTATE AGENT: Linda Bundsen

Vackert hem med låg månadsavgift i hjärtat av Lorensberg. Fönsterbräden i marmor, dubbla spegeldörrar och generös takhöjd sätter prägel på bostaden. Eget vinrum i direkt anslutning till köket förlängs av en nybyggd balkong i gårdsläge!

Klassisk innerstadslägenhet i äkta nationalromantisk anda med alla önskvärda attribut. De historiska inslagen möter moderna bekvämligheter i en perfekt harmoni och skapar ett riktigt drömboende i ett av Göteborgs mest populära kvarter. Matsal, vardagsrum och sovrum ligger i fil och delas av med spegelmönstrade pardörrar i djupa dekorativa nischer. En takhöjd om knappa tre meter tillsammans med högresta tidstypiska fönster skapar en enastående rymd och ett rikligt ljusinsläpp. Matsalens hörnläge gör rummet extra välkomnande och det vackra kassettaket ger ett praktfullt intryck. Vardagsrummet pryds av en dekorativ eldstad och takrosett.

Mot föreningens gemensamma gård vetter ett stort och välutrustat kök. Här finns förvaringsskåp upp till tak och goda arbetsytor som förenklar både matlagning och servering. I den gamla tjänstetrappan finns nu ett eget vinrum tillhörande bostaden med ytterligare förvaringsutrymme. Härifrån kliver du ut på den nybyggda balkongen om cirka sju kvadratmeter i den värmande förmiddagssolen. Det rofyllda läget mot gården gör balkongen till en oerhört mysig plats att koppla av på under varma sommarkvällar. Från den stilsäkert renoverade hallen nås en mycket rymlig klädkammare och i det helkaklade badrummet finns såväl tvättmaskin och torktumlare som platsbyggd förvaringsinredning.

Brf Ametisten 18 är en välskött och ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

READ MORE

FACTS

Area: Lorensberg

Street Address: Wadmansgatan 4A

Number of rooms: 4

Living space: 112 kvm

Floor: 1

ESTATE AGENT

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

SOLD

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

CONTACT

close picture view