Sturegatan 12A - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Skansen Herrgård i Eslöv

ESTATE AGENT: Jörgen Göransson

Arkitektoniskt mästerverk anno 1911 med Toddyhus och uppvärmd pool

Skansen Herrgård ritades av den välkände Axel Nilsson. Axel fick i uppdrag att skapa ett trivsamt och representativt hem till direktör Albert Sahlin. Vi kan läsa att "Landvägsfasaden som en knuten näfve, gårdssidan som en öppen famn". Resultatet är ett nationalromantiskt mästerverk som var färdigställt 1911 med eget Toddyhus i samma vackra stil. Fasaden med sin handslagna skånska tegel och de genuint vackra detaljerna på bostadshuset tillsammans med placeringen på den låga rullstensåsen sluter sig samman i en atmosfär och harmoni som tilltalar den som letar efter det bästa.
Bostaden är både rymlig och enkel att älska med härligt stora rum. Rummen är härligt stora, eldstäderna är i bruk, det nyrenoverade köket med sin serveringsgång och badrum som är fräscha och moderna. Allt i en tilltalande och tidstypisk harmoni.
Valven och väggarna är gedigna. Vi finner sällskapsrum i fil med gedigna valv och väggar, höga och vackra putsade innertak och lägg till detta ett välrestaurerat inre såväl som yttre.
Den parkliknande innergården och dess infart och gårdsplan knyter samman bostadsbyggnaden med mur, pergola och Toddyhus på ett smakfullt sätt. Trädgården på innergården är av parkliknande snitt och entrén till densamma är sagolikt inbjudande. Trädgård med gångar, gräsmatta och rosenbuskar samt en nyanlagd uppvärmd pool i anslutning till Toddyhuset. Toddyhuset, som egentligen borde ha en egen beskrivning, är även det ett mästerverk att nämna. Detta genuina tegelhus med höga valv och sitt stilmässigt vackra sadeltak som tillsammans med de rustika grundmurarna gifter sig med bostadsbyggnaden. Som en länk mellan dessa finner vi uteplatser och pergola.
Sagolik nationalromantik när det är som bäst. Välkomna till Skansen Herrgård i Eslöv!

READ MORE

FACTS

Area: Eslöv Trollsjö

Street Address: Sturegatan 12A

Number of rooms: 13

Living space: 444 kvm

Other space: 301 kvm

Plot area: 3296 kvm

Price/offer: 13 400 000 SEK

ESTATE AGENT

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

PLANS

LOCATION

Jörgen Göransson

Being accessible, easy to reach and always updated together with a passion for buildings, real estate, business and customer contact combined with long experience where the experience lies for almost 30 years as an active real estate agent, almost 1,400 homes sold and a wide knowledge in real estate makes my profession is more a lifestyle than just a profession. It is fun, exciting and engaging to start a new working day, it is the foundation for succeeding as a real estate agent. Being able to be part of Residence Christie's now is a challenge and extremely inspiring as an experienced real estate agent. Welcome you!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

PLANS & PROPERTY MAPS

SHOW LOCATION

DOCUMENTS

CONTACT

close picture view