Johannesgatan 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nyrenoverat i lugna kulturkvarter några minuter från city

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Nyrenoverad vind i lugna kulturkvarter med den lummiga parken vid Johanneskyrkan runt hörnet – fridfullt läge men ändå mitt i city med endast några minuters promenad till Stureplan eller Hötorget. Omedelbart tillträde möjligt om så önskas.

Välkommen till en mycket välplanerad och nyligen totalrenoverad vindsvåning med kök och sällskapsrum i öppen planlösning samt två sovrum mot lugn innergård.
Hall med gott om förvaring i klädkammare samt ett gäst wc.
Vardagsrum, matplats och kök med tre fönster mot gatan. Köket är funktionellt med nya maskiner och gott om avställningsytor. Liten hall med skåpsförvaring leder in till två sovrum mot gården varav ett större med badrum "en-suite" med dusch, wc och tvättpelare.
Lägenheten som nyligen totalrenoverades är i absolut toppskick med påkostade materialval.
Här bor du i anrika kulturkvarter i en fridfull miljö med endast några minuters promenad till Stureplan och Hötorget.
Eventuellt finns möjlighet att ta över nuvarande ägares garageplats runt hörnet på Johannesplan.
Vänligen kontakta mäklare för visningstid!

LÄS MER

FAKTA

Område: Norrmalm

Adress: Johannesgatan 3

Antal rum: 3

Boarea: 80 kvm

MÅNADSAVGIFT: 3661 KR/MÅNAD

Pris/bud: 10 000 000 KR

MÄKLARE
VISNING

2/10 - 2022

3/10 - 2022

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy