Karlavägen 101 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Nyligen smakfullt renoverad lägenhet med lugnt läge i kvarter nära Karlaplan. Omgående tillträde om så önskas.

Med attraktivt läge invid Karlaplan ligger denna vackra klassiska familjevåning. Pietetsfullt renoverat med många bevarade original detaljer. Välkomnande hall med öppen spis och liten balkong mot gården. I anslutning till hall finns gott om plats för avhängning och ett gäst wc.
Tre vackra rum i fil mot Banérgatan.
Det väl tilltagna köket har gott om avställningsytor på bänkskivor i sten, höga skåp och en rejäl köksö med ugn, vinkyl, extra kyl & frys och plats för barstolar. I öppen anslutning till köket ett matrum med burspråk, stor matplats och lounge möbel.
Pardörrar in till sällskapsrum innanför sällskapsrum ett sovrum med garderobsvägg.
Inre hall med arbetsplats med skåp för förvaring. Duschrum med golvvärme. Två sovrum mot gården varav ett är större med gott om förvaring i fullhöjdsskåp. Det större sovrummet är lite avskilt genom hall. I hallen finns förvaring och ett stort badrum med marmorgolv (el termostat) badkar, separat dusch och ett dubbelhandfat. Separat tvättstuga med torktumlare torkskåp och tvättho.
Våning är i utmärkt skick med golv i fiskbensparkett, larm och säkerhetsdörr. Omgående tillträde om så önskas. Kontakta mäklaren för visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 101

Antal rum: 5

Boarea: 210 kvm

Våningsplan: 3

MÅNADSAVGIFT: 9463 KR/MÅNAD

Pris/bud: 37 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy