Skogsövägen 91 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Klassiskt sekelskifte i unik miljö på populära Skogsö. Vacker trädgårds tomt med fina uteplatser. Bo i fridfull skärgårds miljö med naturreservat och havet som granne. Lämpar sig utmärkt för såväl permanent som för fritidsboende.

Klassiskt sekelskifte i fridfull skärgårds miljö med havet och skogen som granne.
Hall med gott om plats för avhängning och gäst wc. Innanför hall ett litet arbetsrum. Stort kök med köksö och braskamin. Bra avställningsytor och gott om förvaring. Från kök och matplats finns utgång till veranda som har plats för bord och stolar. På detta plan finns ytterligare två rum för socialt umgänge varav ett med kakelugn. Innanför hall ett kombinerat duschrum/tvättstuga.
Övre plan har idag hall med braskamin, fyra sovrum och ett badrum. Enkelt att återställa till tre sovrum och ett lite större allrum/hall (se alt planritning) om man så önskar. Möjlighet till stor balkong i västerläge. Härlig plan trädgårdstomt med flera fina uteplatser och komplementbyggnader. På tomten finns fruktträd, bärbuskar, gräsmattor, blomsterrabatter, sommarängar mm. Ett stort trädäck med plats för matbord och sittgrupper. Här finns även växthus och lådor för plantering. Tomten som är på 2300 kvm gränsar till naturområde med stallet och dess hagar runt hörnet. Här har du badrocksavstånd till morgondoppet vid bryggan eller dom närliggande klipporna.
Utanför dörren erbjuds vackra vandringsleder i Skogsö Naturreservat utmed Baggensstäket och vidare bort mot Erstaviks Naturområde.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Skogsö

Adress: Skogsövägen 91

Antal rum: 7

Boarea: 192 kvm

Tomtarea: 2303 kvm

Pris/bud: 18 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy