Morabergsvägen 49 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Eftertraktat boende med gemensam brygga med båtplats.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Praktiskt och smakfullt renoverat radhus i tre plan med sjöutsikt och båtplats.

Eftertraktat och välplanerat boende på återvändsgata med badrocksavstånd till den gemensamma bryggan med tillhörande båtplats.
Entréplan med stor hall, gäst wc, nyrenoverat bastu dusch rum, wc och tvättstuga med nya maskiner, båda med vattenburen golvvärme.
Mellanplan för social ytor, stort vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong. Kök med köksö matplats och gott om plats för avställning och förvaring. Utgång från kök genom dubbel dörr till härlig uteplats med gott om plats för matbord och sittgrupp i soligt västläge.
Övre plan med allrum, tre sovrum (möjlighet till fyra sovrum). Stort badrum med vattenburen golvvärme, badkar, separat dusch, dubbelhandfat och wc.
Genomgående är det fina och exklusiva material val.
Garage med plats för två bilar plus cyklar. Laddbox utanför garaget. Fastigheten har egen bergvärme med vatten buren golvvärme i många rum.
Tillsammans med grannarna har man tillgång till två nya pontonbryggor i Moranviken med båtplats ( förmånlig avgift) och badstege.
Endast några minuters promenad till skola och kommunikationer.
Telia öppen fiber.
Fastigheten är friköpt.
Visning den 21/6 mot anmälan!
Vänligen kontakta mäklaren för visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Neglinge

Adress: Morabergsvägen 49

Antal rum: 6

Boarea: 200 kvm

Biarea: 58 kvm

Tomtarea: 190 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy