Solrosstigen 15 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Attraktivt sjöställe med bästa läge i Vårgärdsjön.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Sydost vänd strandtomt vid vändplan i lugna Vårgärdssjön. En av Solsidans mest attraktiva fastigheter på plan vacker trädgårds tomt med brygga och sjöviste.

Med utmärkt sydost läge i Vårgärdsjön (med båt kommer du enkelt ut på Baggensfjärden) ligger denna attraktiva fastighet med brygga och sjöviste. Den plana trädgårdstomten är vacker med flera fina uteplatser och plana gräsytor. Vid stranden finns en sjöstuga med bastu omgärdad av brygga för båtaplats.
Huvudbyggnaden har idag stora brister vilket gör att en köpare troligtvis river nuvarande byggnad och uppför ett nytt hus.
Tomten erbjuder plana gräsytor berg i dagen och fina uteplatser och har en generös byggrätt som ger möjlighet att rita sitt eget drömhus och bygga nytt.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Solrosstigen 15

Antal rum: 5

Boarea: 142 kvm

Biarea: 31 kvm

Tomtarea: 1830 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy