Torben Gruts Väg 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unikt boende i lägenhet ute på Holmen med härlig vy över Baggensfjärden.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Välplanerad lägenhet med två stora balkonger ute på populära Holmen. Fin sjöutsikt från samtliga rum . Närhet till bad, båtplats, promenadstråk, restauranger, caféer och kommunikationer.

Med ett härligt läge ute på Holmen, omgivet av vatten, ligger denna attraktiva lägenhet. Välkomnande hall öppnar upp mot vardagsrum och kök som är i öppen planlösning med utgång till stor balkong. Välutrustat kök från Poggenpohl med köksö. Två sovrum varav ett lite större och med klädkammare. Två badrum med dusch och wc i ett av dom finns en tvättpelare. Lägenheten har två stora balkonger som vetter mot olika väderstreck.
Här erbjuds ett sjönära och praktiskt boende med hög livskvalité. Garageplats och möjlighet till båtplats finns att hyra separat.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Torben Gruts Väg 7

Antal rum: 3

Boarea: 111 kvm

MÅNADSAVGIFT: 4788 KR/MÅNAD

Pris/bud: 11 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy