Ljusterövägen 126B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med västerläge på Ljusterö

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Nyligen uppförd modernistisk villa belägen på ostörd naturskön sjötomt med västerläge. Brygganläggning, spabad, sjöstuga samt dubbelgarage återfinns på fastigheten.

Välbyggd modern villa i skyddad vik på Ljusterös västsida belägen i en lantlig idyll mellan färjeläget och Linanäs. Villan karaktäriseras av modern arkitektur med stora glaspartier genom vilka ljuset flödar och skapar en rymlig känsla där gränsen mellan inom- och utomhusmiljön suddas ut. Generösa terrasser för stora sällskap både i öster och mot vattnet i väst. Trivsam huvudbyggnad med sociala delar i öppen planlösning. I anslutning till köket finns en väl tilltagen matplats samt stora skjutdörrar i glas mot terrass i väst med magisk utsikt över vattenspegeln och rosaskimrande kvällshimlar. Tre sovrum samt badrum med bastu som har direktaccess till terrassen och spabadet. Praktisk separat tvättstuga med gästtoalett. Genomgående kvalitativa materialval i nyskick. Rejäl brygganläggning med vattenskoterponton, badmöjligheter samt intilliggande mysig sjöstuga med pentry och toalett. Vidbyggt dubbelgarage. Ett harmoniskt boende centralt beläget på natursköna Ljusterö.

LÄS MER

FAKTA

Område: Ljusterö

Adress: Ljusterövägen 126B

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Tomtarea: 5205 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy