Kevinge strand 40B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Eftertraktat läge invid sjö och golf

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Familjevilla belägen i natursköna och eftertraktade Kevinge Strand med grönskande tomt och utsikt över anrika Stockholms Golfklubb. En sällsynt trivsam småstadsidyll nära Stockholm City.

Familjevilla på en lugn återvändsgata i natursköna och mycket eftertraktade Kevinge Strand. Här blickar huset ut över anrika Stockholms Golfklubb böljande fairways. Huset andas rymd och harmoni i samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med det fina ljusinsläppet och den generösa takhöjden. Entréplan är representativt med spatiöst sällskapsrum med utgång till den grönskande trädgården, fungerande öppen spis, flertalet fönster och dess stora, vackra burspråk. Vidare finner du ett välutrustat kök med matsal i direkt anslutning, upp till fem sovrum, inredd vind, tvättstuga samt bastu. På nedre våningen finns separat ingång, kök och badrum vilket lämpar sig utmärkt för generationsboende. Här finns gott om utrymmen för såväl de många vännerna som ett härligt levande familjeliv.

Välkommen till en rogivande och privat oas med golfbanans gröna kullar i öst och Edsvikens spegelblanka vatten i väst.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kevinge Strand

Adress: Kevinge strand 40B

Antal rum: 8

Boarea: 287 kvm

Biarea: 15 kvm

Tomtarea: 1195 kvm

Pris/bud: 29 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy