Svartviksringen 11 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt i Hotellviken - anno 1903 i toppskick

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjötomt i Hotellviken med moderniserad sekelskiftesvilla i absolut toppskick med stor brygganläggning. Vidsträckt sjöutsikt över Baggensfjärdens södra del.

Moderniserad sekelskiftesvilla i absolut toppskick fridfullt belägen med sjötomt i Hotellviken och magnifik vy över Baggensfjärdens södra del. Villan omfattar ca 400 kvm där entréplanet består av en öppen sällskapsdel mot köket samt en master suite med hänförande vy över det framförliggande vattnet. Upp till sju sovrum där de flesta har eget badrum. Vindsvåningen är inredd med två rum och ett badrum som med fördel kan utgöra en avskild nannydel eller gästdel. Hela huset har genomgående vattenburen golvvärme, mekanisk ventilation samt fem fungerande eldstäder, varav tre kakelugnar. Relaxdel med inomhuspool med jetswim och bastu. Flertalet uteplatser, de flesta mot sjösidan, varav bryggdäcket är den givna platser för större sammankomster. Mycket gedigen brygganläggning med segelbåtsdjup där större båtar kan lägga till på insidan och lyftas med en båtlift samt en båtlift för mindre båtar. Vidare finns på fastigheten en liten gäststuga vid vattnet med sandstrand framför och ett isolerat dubbelgarage. Allt är i nyskick, såväl invändigt som utvändigt, även tomten då allt byggdes om för två år sedan. Ett livsstilsboende med tennisbanor, seglarskola, slalombacke och restauranger på gångavstånd men samtidigt sällsynt lugnt med en genuin och vacker sekelskiftesbebyggelse.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Svartviksringen 11

Antal rum: 10

Boarea: 338 kvm

Biarea: 79 kvm

Tomtarea: 2445 kvm

Pris/bud: 44 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy