- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sällsynt i Super-Cannes – absolut toppskick

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sällsynt i Super-Cannes mest attraktiva område. Exceptionell fastighet i toppskick med två hus, varav det mindre om ca 190 kvm är väl lämpat som gästhus eller generationsboende. Stor infinitypool, padelbana, garage etc

Sällsynt i Super - Cannes – Exceptionell fastighet
Exklusivitet - Underbart belägen fastighet i hjärtat av det mest attraktiva bostadsområde i Super - Cannes. Unik fastighet som består av två helt nyrenoverade och moderna fristående villor med en total boyta om 550 m2. Huvudhuset erbjuder stora sociala ytor och en mycket generös master suite med stora skjutpartier ut mot poolen och övriga trädgården. Övervåning med två sovrum med badrum ensuite. Det övre huset inrymmer tre sovrum med badrum ensuite samt kök, som gjort för den stora familjen eller gäster. Fastigheten omfattar ca 3000 kvm där det bland annat finns plana gräsytor, stor exklusiv infinitypool, padeltennisplan, garage, carport och flertal parkeringsplatser innan för grindar. Hög säkerhetsnivå med elstyrda grindar, larm och kameraövervakning. Genomgående nyrenoverat och påkostat skick såväl byggnader som tomt, ett hus att bara flytta in i.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Cannes

Antal rum: 9

Boarea: 550 kvm

Tomtarea: 3000 kvm

Pris/bud: 9 900 000 EUR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy