Högbergsgatan 11 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskifteslägenhet anno 1903 på Södermalm

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Klassisk och väldisponerad lägenhet om fyra rum i lugna lummiga kvarter på eftertraktad adress med närhet till parker, butiker och restauranger. En lantlig idyll ett stenkast från stadens puls.

Välbevarad och charmig lägenhet belägen på en mycket attraktiv adress i en synnerligen representativ fastighet, ritad av Dorph & Höög 1902, med ostört läge i pittoreska kvarter. Tilltalande planlösning med tre rum i fil med ljuvlig utsikt över parken invid Katarina kyrka. Lägenheten, som flödar i ljus genom stora tidsenliga fönster i tre väderstreck har en takhöjd på ca 3,5 m och karaktäriseras av tidstypiska detaljer såsom, speglade dörrar, djupa fönsternischer, fiskbensparkett och stuckatur. Två vackra fungerande kakelugnar. En välkomnande hall öppnar upp mot två av sällskapsrummen genom gedigna dubbeldörrar. Lägenheten disponerar idag två sovrum, båda med utsikt över takåsarna samt ett kök mot gården. Tillgång till balkong med söderläge. Välskött stambytt fastighet med elegant entré och skuldfri förening. Genomgående ett mycket trivsamt och väl omhändertaget boende.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Högbergsgatan 11

Antal rum: 4

Boarea: 121 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy