Badhusgatan 13 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ekologisk skärgårdsidyll med utsikt över farleden

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Arkitektritad villa belägen högt upp på Norrberget på mycket eftersökta Badhusgatan i Vaxholm. Soldränkt och insynsskyddad tomt med utsikt över vattnet.

Arkitektritad och väldisponerad villa belägen på mycket eftersökta Badhusgatan. Högt upp på Norrberget i soldränkt läge blickar huset ut över Stockholms skärgård och dess glittrande vatten. Vattnet är inte längre bort än att man vissa dagar kan höra vågskvalpet, vilket tillför extra charm. Huset andas rymd och harmoni i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den obrutna utsikten över vackra Vaxholm. Med varierande arkitektur och stora glaspartier från golv till tak skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av hög klass och kvalitet. Huset erbjuder generösa sällskapsrum, ljust kök i öppen planlösning, tre rogivande sovrum, varav master bedroom med badrum en suite, samt ett allrum med öppen spis och utgång till den soldränkta trädgården. Vidare finner du två generösa badrum, gäst-wc, kaklad tvättstuga samt nybyggd bastu. Till fastigheten hör även två fullt utrustade stockvirkeshus från 1700-talet som passar utmärkt för generationsboende som helrenoverades 2015 respektive 2022. Villa Norrberget är en tidigare äppelträdgård och tillhör Norrbergets äldsta tomter. Här möts man av historiens vingslang och känslan från förr när man kliver genom grindarna.

Vaxholm är en riktig idyll endast 35 min från City. Här erbjuds klassiskt midsommarfirande, seglarskola, badstränder och många vackra hus från förra sekelskiftet. Ett fantastiskt boende i en naturnära miljö med rikligt bad- och båtliv. Välkommen till en undangömd skärgårdsoas där man får det bästa av två världar.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Badhusgatan 13

Antal rum: 6

Boarea: 210 kvm

Biarea: 72 kvm

Tomtarea: 1145 kvm

Pris/bud: 26 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy