Kevinge strand 25 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Kevinge strand - Utsikt över sjö och golf

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Eftertraktat läge vid Kevinge strand med utsikt över Edsvikens vatten åt ena hållet och Golfbanans gröna fairways åt det andra. Möjlighet att efter renovering och eller tillbyggnad skapa sitt drömboende i en sällsynt trivsam miljö.

Eftersökt läge i Kevinge strand med dess unika miljö endast 10 minuter från stan. Här blickar man ut över Edsvikens vatten i sydväst och anrika Stockholms Golfklubbs grönskande fairways i nordost. Plan barnvänlig tomt med gräsytor och sol från morgon till kväll. Husets äldsta del är uppförd under 1700-talet och sedan tillbyggd 1968 med stora glasytor och disponerar nu totalt ca 161 kvm. Den äldre delen är en 1½-plansvilla från början med två sovrum på övre plan och den nyare delen är i ett plan. Totalt fyra sovrum och två badrum. Separat dubbelgarage med elstyrda portar. Ett riktigt trevligt läge alldeles vid strandpromenaden och med gångavstånd till klubbhuset samt med närheten till stan. Renoveringsbehov föreligger. Då säljaren är ett dödsbo kommer fastigheten att säljas med en friskrivningsklausul.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kevinge strand

Adress: Kevinge strand 25

Antal rum: 6

Boarea: 161 kvm

Biarea: 24 kvm

Tomtarea: 1258 kvm

Pris/bud: 21 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy