Hjalmar Strååts väg 12 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stor sjötomt i väster med generös byggrätt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Ekholmens största sjötomt belägen i väster med solnedgångar över Sätterfjärdens vatten. Parkliknande tomt med 85 meter strandlinje, högresta ekar, stora gräsytor, brygga med båthus, sandstrand etc.

30-tals villa belägen i Margretelund på Ekholmens största tomt om ca 8000 kvm svagt sluttandes ned mot den egna strandlinjen och Sätterfjärdens vatten. Här erbjuds stora plana gräsytor, högresta ekar sandstrand, brygga med båthus, garage etc. Huset är vinklat mot väster med en skyddad uteplats mellan de två flyglarna med rogivande vy över den stora tomten och solnedgångar över fjärden. Trevlig planlösning med två sovrum i respektive flygel och kök och sällskapsrum i mittendelen med stort spröjsat fönsterparti mot vattnet. Källare under respektive flygel där den södra har egen entré, allrum, gästrum och bad. Genomgående stort renoveringsbehov föreligger. Enligt detaljplanen gäller: Minsta tomtstorlek 1200 kvm, huvudbyggnad och komplementbyggnad får inte uppta större sammanlagd byggnadsarea än 225 kvm, varav komplementbyggnad inte får vara större än 50 kvm. Huvudbyggnad får uppföras i två plan. I övrigt hänvisas till detaljplan/plankarta och direktkontakt med Österåkers kommun. Då säljaren är ett dödsbo kommer fastigheten att säljas med en friskrivningsklausul.

LÄS MER

FAKTA

Område: Margretelund

Adress: Hjalmar Strååts väg 12

Boarea: 196 kvm

Biarea: 73 kvm

Tomtarea: 8069 kvm

Pris/bud: 21 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy