Af Pontins väg 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Trea på Kungliga Djurgården anno 1827

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Lägenhet med stor altan i söder i pittoresk byggnad från mitten av 1800-talet, belägen på södra Djurgården med närhet till vattnet och trevliga promenadstråk. Stor lummig gemensam trädgård samt lätt att hitta parkering.

Lägenhet med stor potential, högst upp i charmig byggnad, på eftertraktad adress på Kungliga Djurgården. Lägenheten badar i ljus med fönster i alla väderstreck och tillsammans med tre välbevarade fungerande kakelugnar och utsikt över den stora lummiga trädgården skapas en harmonisk miljö. Liten hall/vindfång på entréplan med en trappa som leder upp till lägenheten. Den övre hallen öppnar upp mot kök med rymlig matplats samt vardagsrum med charmig kakelugn. Upp till två sovrum disponeras, båda rummen med kakelugn, varav det ena har utgång till stor altan mot söder med sol hela dagen och viss sjöutsikt. Fri tillgång till den stora lummiga trädgården som lämpar sig väl för avkoppling, lek och mottagningar. Bostadsrättföreningen äger två byggnader som disponerar totalt 5 st lägenheter. Trevlig nybildad skuldfri förening med stor kassa. Lägenheten har renoveringsbehov.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djurgården

Adress: Af Pontins väg 5

Antal rum: 3

Boarea: 84 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy