Storgatan 20 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusivt renoverad lägenhet i vacker byggnad

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Trivsam och ljus hörnlägenhet centralt belägen invid Östermalmstorg med närhet till grönområden och Stureplans puls. Lägenheten är totalrenoverad med exklusiva materialval samt genomtänkta detaljer.

Påkostad klassisk lägenhet med ostört läge på attraktiv adress i en synnerligen representativ 1800-talsfastighet. Våningen karaktäriseras av fina detaljer såsom högt i tak, stuckatur, djupa fönsternischer, genomgående fiskbensparkett samt speglade dörrar. Tilltalande planlösning med generösa ljusinsläpp genom vackra välbevarade fönster bidrar till en luftig och ljus känsla. Hela lägenheten är renoverad till perfektion med exklusiva och genomtänkta platsbyggda lösningar. Underbart hörnrum med flertalet fönster och matsal med bröstpanel och plats för stora sällskap. Modernt och påkostat rymligt kök med väl tilltagen matplats och fransk balkong. Idag disponerar lägenheten tre sovrum och två badrum med carraramarmor. Separat tvättstuga inkluderande både tvättpelare och torkskåp. Stambytt förening med god ekonomi. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i hjärtat av Östermalm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Storgatan 20

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy