Hornsgatan 75 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Klassisk jugendvåning på Södermalm

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Bekvämt och charmigt boende högt upp i fastigheten centralt beläget nära Mariatorget och Skinnarviksberget med närhet till söders puls, restauranger och butiker.

Trivsam och välplanerad paradvåning högt upp i huset med tre rum i fil mot gatan och rymlig balkong mot gården. Våningen, som flödar i ljus, är genomgående med generösa fönster och stora härliga rum och karaktäriseras av tidstypiska detaljer såsom djupa speglade fönsternischer, bröstpanel, dörröverstycken, burspråk och spröjsade fönster. Den väl tilltagna takhöjden på 3,20 meter bidrar till den rymliga känslan och boendet lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Välkomnande möblerbar hall med gästtoalett och fransk balkong öppnar upp mot tre rum varav den magnifika salongen med burspråk blir våningens naturliga samlingspunkt. Köket med matplats ligger idag mot gården men kan flyttas ut till de sociala rummen mot gatan. Våningen disponeras med upp till 4 sovrum beroende på preferens. Lummig innergård och bra förening med god ekonomi. Ett fantastiskt boende med visst uppfräschningsbehov centralt beläget för alla typer av familjekonstellationer.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Hornsgatan 75

Antal rum: 5

Boarea: 181 kvm

Våningsplan: 4

MÅNADSAVGIFT: 4354 KR/MÅNAD

Pris/bud: 23 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy