Aluddsparken 7D - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Lägenhet på sjötomt innanför tullarna

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Trivsam och välplanerad lägenhet belägen avskilt i lugna kvarter på ljuvlig sjötomt i sydväst läge med närhet till skolor, kommunikationer och promenadstråk. En underbar oas innanför tullarna.

Rymlig och trevlig lägenhet på underbar sjötomt belägen på eftertraktad adress i pittoreska kvarter med magnifik utsikt över Mälarens vattenspegel. Från den inglasade balkongen beskådas året runt vattnets alla skepnader såväl som sagolika solnedgångar. Lägenheten, som har direktaccess till den lummiga trädgården, badar i ljus genom stora glaspartier som skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön. Genomgående vacker fiskbensparkett bidrar till den härliga känslan. Lägenheten har en tilltalande och genomtänkt planlösning med öppet kök mot matplats och vardagsrumsdel med utgång till den inbjudande trädgården samt den generösa bryggan med badmöjligheter. Master bedroom med badrum ensuit och ytterligare två sovrum samt ett rymligt badrum utgör tillsammans med mindre arbets/tvrum den privata delen av lägenheten. Till lägenheten hör en upplåten parkeringsplats med laddstolpe samt tillgång till båtplats. Välskött förening med god ekonomi. Ett högklassigt och exklusivt boende med livskvalitet och lugn ett stenkast från stadens puls.

LÄS MER

FAKTA

Område: Stora Essingen

Adress: Aluddsparken 7D

Antal rum: 5

Boarea: 137 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 5613 KR/MÅNAD

Pris/bud: 19 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy