Prinsvägen 24A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskiftesvilla Skurusundet - anno 1903

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Magnifik sekelskiftesvilla belägen på bergets topp med sjötomt och sagolik utsikt över Stockholms vatten, Lidingö och Skurusundet. Ett enastående boende för den stora familjen.

Högt belägen familjevilla på sjötomt med storartad utsikt över Stockholms vatten och Skurusundet. Från flertalet altaner åtnuts magiska soluppgångar såväl som rosaskimrande kvällshimlar. Stora glaspartier och takfönster skapar ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär där gränsen mellan inom- och utomhusmiljö suddas ut. Traditionell planlösning och stil blandat med nytänkande bidrar till ett boende som lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Väldisponerat kök med gott om förvaring och bra arbetsytor öppnar upp mot rymlig matplats med utgång till generös altan för stora sällskap. Väl tilltaget sällskapsrum på entréplan samt ytterligare ett sällskapsrum en trappa upp med fantastisk utsikt över Skurusundets inlopp. Upp till 9 sovrum. Praktisk separat groventré med tvätt- och avspolningsmöjligheter. Från den trivsamma terrassen nås, via en storslagen trappa, en plan trädgårdstomt med gräsmatta uppe vid huset. Vilandes på en klippa i den kuperade bergsterrängen ner mot vattnet återfinns en terrass med sol från morgon till kväll och en magnifik vy över Skurusundets båtliv från ovan. Separat lägenhet om två rum med kök. En ljuvlig idyll med lantlig känsla endast 1,5 mil från Stockholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Skuru

Adress: Prinsvägen 24A

Antal rum: 15

Boarea: 426 kvm

Biarea: 38 kvm

Tomtarea: 3237 kvm

Pris/bud: 33 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy