Vanadisvägen 23 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stilsäker vindsetage invid Vanadislunden

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Välplanerad och smakfullt renoverad vindsetage i genomgående gott skick. Fri utsikt över himmel och takåsar, generös sällskapsdel samt separat master suite.

Stilsäker och unik vindsetage i representativ fastighet invid grönskande Vanadislunden. Med öppen spis, väl tilltagen takhöjd om hela 6,1 m upp till nock, flertalet stora fönster och genomgående kvalitativa och sobra materialval andas våningen stil och elegans. Sällskapsdel ligger i öppen planlösning med matsal och fullt utrustat kök med utgång till en av balkongerna i soligt nordöstläge. Vidare finner du två badrum, fyra rogivande sovrum, varav master bedroom ligger separat på eget våningsplan med utgång till balkong där det bjuds på fri utsikt över himmel och takåsar. Vidare på planet finner du dressingroom samt badrum en suite. En perfekt kombination av ljus, rymd, funktion och bekvämligheter. Välkommen till ett hem som gjord för den stora familjen eller för representation. Här bor man i ett trivsamt, nästan småstadslikt lugn som gör kvarteret mycket attraktivt och trevliga att bo i. Stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö.

Förening med god ekonomi och dold tillgång i form av en hyreslägenhet.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Vanadisvägen 23

Antal rum: 5

Boarea: 141 kvm

Biarea: 17 kvm

Våningsplan: 6

MÅNADSAVGIFT: 5246 KR/MÅNAD

Pris/bud: 24 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy