Arnö 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Charmig skärgårdsidyll i Roslagen

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Sjöställe på ö i toppskick med lång strandlinje, flera bryggor med segelbåtsdjup och magnifik kvällssol. Skyddat och ostört läge med några minuters båtfärd från fastlandet.

Lättillgängligt sjöställe på ö i Roslagen med magnifik kvällssol över spegelblankt vatten, lång strandlinje med en blandning av klippor och sandstrand samt fyra bryggor. På fastigheten finns fyra byggnader med totalt 13 bäddar som möjliggör generationsboende och många gästplatser. Huvudbyggnad med hel fönstervägg mot vattnet och 5,5 meter till taknock erbjuder fantastisk vattenkontakt och härlig rymd. Stort och välplanerat kök med rymlig matplats, bra arbetsytor, all maskinell utrustning samt gott om utrymme för förvaring. Från sovrummet åtnjuter man en makalös vy över den lugna vattenspegeln. Hela fastigheten badar i sol och tre uteplatser i olika väderstreck i anslutning till huvudbyggnaden möjliggör lä oavsett vindriktning. Gästhus i anslutning till mindre brygga med skyddad uteplats för stora sällskap, fullt utrustat kök, sovrum och stort badrum samt sovloft. Charmig sjöbod på stor brygganläggning med intilliggande vedeldad bastu med fri utsikt över vattnet. I ladan återfinns gästrum, förråd och teknikrum. En synnerligen välskött, ostörd och privat fastighet med genomtänkta lösningar in till minsta detalj och med en påfallande känsla av lugn och harmoni i natursköna Roslagen.

LÄS MER

FAKTA

Område: Roslagen

Adress: Arnö 3

Antal rum: 5

Boarea: 160 kvm

Biarea: 40 kvm

Tomtarea: 7765 kvm

Pris/bud: 20 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

DOKUMENT

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy