Östermalmsgatan - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Renoverad vindsvåning invid Karlaplan

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Välplanerad och totalrenoverad vindsvåning i genomgående mycket gott skick invid Karlaplan. Fri utsikt över himmel och takåsar, generös sällskapsdel samt separat master suite.

Exklusiv och tilltalande vindsvåning i representativ fastighet på ett av Östermalms mest eftertraktade läge, invid Karlaplan. Med öppen spis, generös takhöjd och genomgående kvalitativa och sobra materialval andas våningen stil och elegans. Social planlösning och en väl tilltagen takhöjd skapar ljus och rymlig atmosfär, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat och med fri utsikt över himmel och takåsar. Sällskapsdel i öppen planlösning med matsal och smakfullt renoverat kök samt fyra sovrum, varav master bedroom ligger separat med dressingroom samt badrum en suite. I andra delen av våningen finns tre sovrum, separat tvättrum och ett rymligt badrum med bastu. Välkommen till ett hem som gjord för den stora familjen eller för representation. Välskött och representativ fastighet samt förening med mycket god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Östermalmsgatan

Antal rum: 6

Boarea: 191 kvm

Biarea: 4 kvm

Våningsplan: 6

MÅNADSAVGIFT: 7524 KR/MÅNAD

Pris/bud: 32 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy