- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Välskött familjevilla i soligt sydvästläge

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Representativ familjevilla uppförd 1912 i nationalromantisk arkitektur. Generösa sällskapsdelar med flertalet stora, vackra fönster. Stenbelagd uteplats med pool i soligt västerläge.

Representativ familjevilla anno 1912 i nationalromantisk arkitektur belägen i natursköna och idylliska Neglinge, Saltsjöbaden. Här möts man av inbjudande stenbelagda gångar, fruktträd, bärbuskar och ljuvlig syrénberså. Huset andas elegans och harmoni med dess tidstypiska detaljer i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med det fina ljusinsläppet. Entréplan bjuder på generösa sällskapsrum, öppen spis, flertalet stora vackra fönster och stilrent kök i öppen planlösning. Från köket återfinns utgång till stensatt altan i sydöst med sol från tidig morgon, och från sällskapsrummet nås altan i västerläge med fantastisk kvällssol. Villan, som har en tilltalande planlösning med upp till sju-åtta sovrum, lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Vidare finner du inrett källarplan med vinkällare, gym, spabad med bastu, golfrum samt gästrum. Insynsskyddat och vackert poolområde med utedusch i soligt västerläge, plana gräsytor med integrerad trädgårdsbelysning samt två garage. Välkommen till en rogivande oas.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 12

Boarea: 412 kvm

Biarea: 113 kvm

Tomtarea: 2211 kvm

Pris/bud: 32 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy