- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stor villa med underbar trädgård

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Stor villa i andalusisk stil i toppskick med en sällan skådad prunkande tomt i det exklusiva området Altos reales. Havsutsikt, fem sovrum, gäst-lägenhet, 6-bilsgarage etc

Casa Greta är beläget i ett av de mest prestigefyllda komplexen på Marbellas Golden Mile, Altos Reales. Villan är uppförd på en enormt stor tomt som idag huvudsakligen består av en parkliknande trädgård inspirerad av Italien, där rosor, lavendel, provensalska örter och fontäner förstärker villan med sin kraftfulla andalusiska karaktär. Invändigt välkomnas man av en vacker entréhall som leder direkt in till den generösa sällskapsdelen, bestående av två separata vardagsrum, en matsal och ett klassiskt bibliotek inrett i ädelträ. Från sällsksapsdelen har man flertalet utgångar till den mysiga och solskyddade terrassen, som är täckt med vinrankor och där man kan njuta av den ljuvliga utsikten över trädgårdens grönska och fulla prakt samt det glittrande Medelhavet. En majestätisk trappa leder till övervåningen, där master bedroom erbjuder två dressingroom, eget badrum, en privat lounge och utgång till den täckta terrassen. Villan har totalt fem vackert inredda sovrum samt en fullt utrustad avskild gästlägenhet. En äkta andalusisk uteplats samt terrasser med romantisk touch ger dig möjlighet att tillbringa tid med familj och vänner samt njuta av promenader på tomten eller ett svalkande dopp i den stora poolen. Vidare erbjuder fastigheten loungedel vid poolen, spa med bastu och dusch, en utomhusbar samt ett garage med plats för 6 bilar. En exklusiv fastighet då det är en av endast två fastigheter i hela området med denna storlek av tomt.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Altos Reals

Antal rum: 11

Boarea: 895 kvm

Tomtarea: 5177 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy