Duvnäsgatan 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusiv etagevåning

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Topprenoverad våning med exklusiva materialval belägen högst upp i huset med milsvidd utsikt över Stockholm med omnejd. Orangeri och stor altan med plats för loungegrupp och matbord.

Magnifik våning i toppskick om 237 kvm belägen högst upp i fastigheten med ostört läge i Södermalms lugna kvarter. Altan om 38 kvm delvis inglasad med eldstad och vidsträckt utsikt över Djurgården bort mot Hammarbybacken och Globen. Hela våningen är totalrenoverad till perfektion med exklusiva och genomtänkta platsbyggda lösningar, påkostade materialval, stora ljusinsläpp och generös takhöjd vilket skapar en inbjudande villakänsla och lämpar sig såväl för familjeliv som för sociala tillställningar. Våningen har en tilltalande planlösning med välkomnande hall med dubbel takhöjd och ståtlig trappa som leder upp till separat vardagsrum med öppen spis och flera utgångar till den underbara altanen. Stort och ljust kök med rymlig matplats i öppen planlösning mot sällskapsdel blir våningens naturliga samlingspunkt. Separat sovrumsdel. Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i lugna lummiga kvarter på Södermalm med närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och affärer. Förening med god ekonomi. I anslutning till våningen finns också en renoverad etta om 21 kvm att förvärva.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Duvnäsgatan 1

Antal rum: 6

Boarea: 237 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy