Langenskiölds väg - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Spektakulärt med nutida design i Djursholm

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Arkitektritad familjevilla i nutida design, sjönära belägen vid Sveaviken. Villan har generösa ytor med öppen planlösning där kvalitet och funktionalitet har fått stå i fokus.

Spektakulär villa belägen på en barnvänlig plan tomt endast ca 100 meter från Sveaviken. Arkitekten Peder Janson har skapat en modern villa i nutidsdesign med en genomgående öppen planlösning, väl tilltagna takhöjder och glaspartier från golv till tak. Villan uppfördes 2003 med ambitionen om att inte kompromissa med vare sig materialval, design, kvalité eller funktionalitet. Designen ger ett spännande samspel mellan byggnad och tomt där entrésidans överhäng på pelare har influenser av internationell arkitektur. Entréplanet har en mycket generös sällskapsdel med stora glaspartier vilka skapar en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön. Här finns också detaljer som extra tilltagen takhöjd, ett välvt bibliotek i ek och en magnifikt designad eldstad. Även det integrerade köket med matplats har stora glasade väggar mot terrassen där man kan överblicka hela tomten. Den magnifika trappan utgör husets mittpunkt och pryds av ett stort pyramidformat takfönster. På övervåningen finns fyra sovrum med tillhörande badrum samt ett TV/sällskapsrum. Källardelen utgörs bl.a. av en väl tilltagen vardagsentré, relaxavdelning samt sällskapsrum med eldstad och stora fönster.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Langenskiölds väg

Antal rum: 8

Boarea: 300 kvm

Biarea: 172 kvm

Tomtarea: 3000 kvm

Pris/bud: 59 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy