Bielkevägen 20 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Välskött familjevilla med pool i Djursholm

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Trivsam och välskött villa på lugn gata belägen utmed gamla banvallen mellan Framnäsvikens glittrande vatten och Djursholms torg. Nyrenoverad pool och trevliga uteplatser i västerläge.

Välplanerad modern familjevilla från 1993 belägen på eftertraktad adress i lugna lummiga kvarter med närhet till vattnet och den trevliga strandpromenaden såväl som Djursholms torg, välrenommerade skolor, Djursholms tennishall och idrottsplats. Villan, som har en tilltalande planlösning med stora ytor och fyra till fem sovrum, lämpar sig väl både för familjeliv och sociala tillställningar. Stora fönsterpartier skapar en genomgående ljus och rymlig atmosfär. Välkomnande hall öppnar upp mot väl tilltagen sällskapsdel med matplats och kök i öppen planlösning. Här återfinns utgång till stensatt terrass i sydväst med access till plan och privat barnvänlig trädgårdstomt med påkostade stensatta gångar och trappor. Nyrenoverad pool med sol hela dagen. Inrett källarplan med gym och biorum samt garage i huset. Utrymme finns för att inreda vinkällare. En modern fastighet med genomgående påkostade materialval som erbjuder lugn och avskildhet mycket centralt i natursköna Djursholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Bielkevägen 20

Antal rum: 7

Boarea: 193 kvm

Biarea: 127 kvm

Tomtarea: 1132 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy