Runebergsgatan 9 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vindsvåning invid Humlegården med altan i väster

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Vindsvåning i attraktivt läge med utsikt mot Humlegårdens och Karlavägens grönskande allé. Ljus & rymd tack vare stora fönsterkupor, takfönster och stort glasparti mot altanen i väster.

Vindsvåning i attraktivt läge invid Humlegårdens grönska och samtidig närhet till Stureplans nöjesutbud. En ljus vindsvåning med väl tilltagen takhöjd och flertalet riktigt stora fönsterkupor som vetter mot Humlegården och Karlavägens grönskande allé. Sällskapsdelen med eldstad utgör våningens centrala del och har en öppen planlösning till köket, vilket genom de glasade dörrarna öppnar upp till altanen. Altanen ligger i västerläge med bästa solläge för eftermiddags- och kvällssol. En effektiv planlösning med fyra sovrum och två badrum och därtill ett loft med platsbyggd walk in closet och eget badrum. Hiss direkt till våningsplanet utan trappor från entrén. En förening med god ekonomi och alla de tunga renoveringarna genomförda de senaste åren.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Runebergsgatan 9

Antal rum: 6

Boarea: 206 kvm

Biarea: 41 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy