Runebergsgatan 9 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vindsvåning invid Humlegården med altan i väster

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Vindsvåning i attraktivt läge med utsikt mot Humlegårdens och Karlavägens grönskande allé. Ljus & rymd tack vare stora fönsterkupor, takfönster och stort glasparti mot altanen i väster.

Vindsvåning i attraktivt läge invid Humlegårdens grönska och samtidig närhet till Stureplans nöjesutbud. En ljus vindsvåning med väl tilltagen takhöjd och flertalet riktigt stora fönsterkupor som vetter mot Humlegården och Karlavägens grönskande allé. Sällskapsdelen med eldstad utgör våningens centrala del och har en öppen planlösning till köket, vilket genom de glasade dörrarna öppnar upp till altanen. Altanen ligger i västerläge med bästa solläge för eftermiddags- och kvällssol. En effektiv planlösning med fyra sovrum och två badrum och därtill ett loft med platsbyggd walk in closet och eget badrum. Hiss direkt till våningsplanet utan trappor från entrén. En förening med god ekonomi och alla de tunga renoveringarna genomförda de senaste åren.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Runebergsgatan 9

Antal rum: 6

Boarea: 206 kvm

Biarea: 41 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy