Östergårdsvägen 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Skärgårdsidyll anno 1929 - stor egen udde invid Nämndöfjärden

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Skärgårdsidyll anno 1929 på egen udde om 17000 kvm och 285 meter strandlinje. Ett av Ingarös mest attraktiva sjöställen med parkliknande tomt med högresta ekar, stora gräsytor, fyra bryggor och sandstrand.

En skärgårdsfastighet som är en sann sommaridyll belägen på en egen udde om hela 17000 kvm med tillhörande ö och vattenområde. Udden vetter mot söder och erbjuder sol från morgon till sen kväll, ca 285 meter egen strandlinje, sandstrand, fyra bryggor, varav en med segelbåtsdjup, stora gräsytor och vackra högresta ekar. Flertalet stenlagda uteplatser i olika väderstreck, alla med sjökontakt. Huvudbyggnaden från början av förra seklet är belägen på tomtens högsta punkt och blickar ut över det omgivande vattnet och Björnös grönskande naturreservat. Generös sällskapsdel som kröns av den ljusa glasverandan med spröjsade fönster och 180 graders sjöutsikt. Fyra sovrum, två badrum och separat gästwc. Vidare finns på fastigheten ett isolerat gästhus om 53 kvm med två sovrum kök och bad, ytterligare ett gästhus med sovrum och bastu , sjöbod samt en carport för två bilar. Ett sällan skådat sjöställe som lämpar sig likväl för permanentboende som för sommarnöje, endast 3 distans till Nämdöfjärden och 35 km till city.

LÄS MER

FAKTA

Område: Ingarö

Adress: Östergårdsvägen 2

Antal rum: 8

Boarea: 287 kvm

Biarea: 60 kvm

Tomtarea: 21844 kvm

Pris/bud: eller högstbjudande

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

DOKUMENT

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy