Kaknäsvägen 62 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med sekelskiftesvilla på Djurgården

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Villa Östkusten - En lantlig och grönskande idyll mitt i stan. Huset anno 1912 är beläget precis vid strandkanten och erbjuder en sällan skådad utsikt över Lilla Värtans vattenspegel och Fjäderholmarna.

Villa Östkusten är uppförd i början av förra seklet på en 6000 kvm stor sjötomt. Villan är belägen alldeles vid stranden och blickar ut över Lilla Värtans vattenspegel, Fjäderholmarna och Lidingö. Tomten är plan och barnvänlig med stora gräsytor och en generös brygga med segelbåtsdjup. Interiört erbjuder entéplanet två sällskapsrum samt kök mot sjösidan med en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. Övre plan har tre sovrum och allrum. Källare byggd i suterräng om ca 50 kvm samt en oinredd suterrängdel om ca 150 kvm som med fördel kan inredas som garage, spa och eller gästlägenhet. Stora fönsterpartier och flertalet kakelugnar bevarade. Vidare finns på tomten ett gästhus om ca 60 kvm avskilt beläget på den södra delen av tomten. Ett sällsynt sjöställe som ligger inbäddat i grönskande klassisk Djurgådsnatur med högresta ekar, endast 5 minuter från Stureplan. Renoveringsbehov föreligger.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djurgården

Antal rum: 7

Boarea: 225 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 6022 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy