Utgårdavägen 14 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Djursholmsvilla anno 1951

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Trivsam och välplanerad arkitektritad villa på eftertraktad adress med närhet till grönområden, golfbana, skolor och kommunikationer.

Välbyggd 50-talsvilla, ritad av arkitekt Sixten Magnusson, belägen i lugna lummiga kvarter med gångavstånd till såväl Djursholms golfbana som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Villan, som har en tilltalande planlösning med stora ytor och tre rum i fil, passar bra både för den stora familjen och sociala tillställningar. Ordentliga ljusinsläpp tillsammans med originaldetaljer skapar en trevlig och inbjudande inomhusmiljö. Välkomnande hall öppnar upp mot väl tilltaget sällskapsrum med utgång till terrass i söderläge. Angränsande matsal för stora sällskap i anslutning till renoverat kök med utgång till ytterligare en terrass med härlig kvällssol. Ljus inredd vind med högt i tak och gott om förvaring samt möjlig tonårsdel. Totalt fem sovrum. Nedre plan med tre sovrum, badrum, samt utgång till stor och privat barnvänlig tomt som erbjuder lugn och avskildhet med ett fantastiskt läge i natursköna Djursholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Utgårdavägen 14

Antal rum: 10

Boarea: 272 kvm

Biarea: 52 kvm

Tomtarea: 2146 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy