Eriksbergsgatan 12A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Avskild oas mitt i city

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Spektakulär takvåning med två balkonger och en altan i sydväst. Högt belägen ett stenkast från Humlegårdens grönska och Stureplans puls omgivet av charmiga kullerstensgator och fin arkitektur.

Exklusiv takvåning ritad av Ulf Nelson om 231 kvm belägen på en attraktiv adress i en synnerligen representativ fastighet. Våningen bjuder på en sällan skådad vy över Stockholms takåsar och har genomgående exklusiva materialval i stilrena toner. En spännande planlösning där traditionell stil blandas med nytänkande och skapar ett boende som lämpar sig väl för både familjeliv och socialt umgänge. Varierad arkitektur med unik takhöjd, stora glaspartier och takfönster som skapar ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär. Sällskapsdel med utgång till altan i öppen planlösning mot välplanerat kök med all maskinell utrustning, gott om förvaring, bra arbetsytor och rymlig matplats. Väl tilltagen tempererad vinkällare. Generös master bedroom suite med balkong, walk in closet, påkostat badrum med ångbastu, dusch och jacuzzi. Ytterligare sovrum med balkong och underbar kvällssol samt badrum ensuite. Möjlighet finns också att enkelt avdela två ytterligare sovrum. Fritt belägen sällskapsdel i eget etage samt tornrum med fri utsikt över Stockholm. Hiss direkt in i våningen. Ett magnifikt boende i genomgående bra skick beläget högst upp i huset. Underbart lummig trädgård på innergården samt en välskött förening med god ekonomi.

Välkommen att kontakta mäklaren Cecilia Carlsson 070-617 90 77, eller Miriam Drakeling 070-617 96 03 för privatvisning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Eriksbergsgatan 12A

Antal rum: 5

Boarea: 231 kvm

Biarea: 17 kvm

Våningsplan: 6

MÅNADSAVGIFT: 7055 KR/MÅNAD

Pris/bud: 37 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy