Majvägen 20 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nationalromantik i idylliska Äppelviken

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Nationalromantisk arkitektur anno 1917 på en av Äppelvikens största tomter med ett högt och soligt läge. Bygglov beviljat för tillbyggnad upp till totalt 834 BTA, helt unikt för Bromma.

Generös familjevilla i nationalromantisk stil attraktivt belägen i idylliska Äppelviken, en varierad villabebyggelse av hög arkitektonisk kvalitet och grönskande trädgårdar. Villan är ritad 1917 av arkitekt Folke Hedman och är en av de största villorna på en av de största tomterna i Äppelviken, högt och ogenerat med bästa kvällssol. Beviljat bygglov med arkitektritningar finns för tillbyggnad upp till totalt 834 BTA, något helt unikt för Bromma. Befintlig villa har en samlad sällskapsdel med väl tilltagen takhöjd, vackert småspröjsade fönster, eldstad och altan i attraktivt sydvästläge. Upp till fem sovrum, suterrängdel som lämpar sig väl för de äldre barnen, garage i huset samt installerad bergvärme. Bygglovet omfattar fem lägenheter, tre st i befintlig byggnad och en i vardera flygeltillbyggnad men kan även användas för att skapa en större och exklusivare 1-famijs villa.

LÄS MER

FAKTA

Område: Äppelviken

Adress: Majvägen 20

Antal rum: 8

Boarea: 312 kvm

Biarea: 66 kvm

Tomtarea: 1967 kvm

Pris/bud: 34 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy