Nora strand 2A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Familjevilla attraktivt belägen vid Edsvikens glittrande vatten på mycket eftertraktad adress i natursköna och idylliska Nora Strand, med panoramavy och sol från morgon till kväll.

På eftertraktade Nora Strand, med sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över Edsvikens glittrande vatten, ligger detta välplanerade och gediget byggda enplanshus. Huset andas rymd och harmoni i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den obrutna sjöutsikten från såväl sällskapsdelen som köket. Här erbjuds en tillbyggd matsalsdel från 2017 med panoramautsikt över vattnet, generöst sällskapsrum, rymligt kök med vita snickerier och gott om förvaring, bastu samt tre rogivande sovrum, varav master bedroom med badrum en suite. Från master bedroom finns även utgång till den soldränkta terrassen med utrymme för såväl matplats som loungemiljö. Från terrassen når man trappan upp till takaltanen som bjuder på en sagolik vy över vattenspegeln. Här åtnjuter man sol från såväl morgon till sen kväll. Huset är mycket väl underhållet och smakfullt renoverat. Till fastigheten hör även ett fullt inrett gästhus till om 25 kvm plus loft, byggt i samma stil och med samma kvalitativa materialval som huvudbyggnad. Här finns sovplats för två personer, kök samt badrum klätt i marmor.

Här bor du med gångavstånd till Danderyds centrum där finns goda kommunikationer, matbutiker, café och restauranger, vårdcentral, tandläkare, apotek och systembolag. I närheten finns även vackra promenad- och cykelstråk längst med hela Edsviken. Närhet till Kevinge golfbana, Danderyds IP, skolor samt Kvarnparksbadet som är en populär utomhuspool och naturlig träffpunkt för barnfamiljer sommartid.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Nora strand 2A

Antal rum: 6

Boarea: 223 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 1000 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy