Surbrunnsgatan 34 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusivt renoverad lägenhet i vacker byggnad.

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Totalrenoverad lägenhet med exklusiva materialval samt genomtänkta detaljer, högt upp i fastigheten med rymlig balkong. Centralt läge i lugna kvarter nära grönområden.

Trivsam och ljus lägenhet som nyligen har genomgått en omfattande renovering belägen i charmig 1800-tals byggnad. Lägenheten har en tilltalande öppen planlösning med ordentliga ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, djupa fönsternischer, vackra elementskydd, neutral färgsättning, exklusiva materialval samt speglade dörrar. Den välkomnande hallen delar på ett naturligt sätt av de sociala ytorna från den privata delen av lägenheten. Trivsam vardagsrumsdel i öppen planlösning mot väl tilltagen matplats och stort, välplanerat kök med gott om plats för förvaring, bra arbetsytor samt all maskinell utrustning. Kontor/sovrum med utgång till rymlig balkong samt avskilt sovrum med gott om garderobsutrymme mot lugn och lummig gård. Lyxigt badrum i Carraramarmor med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Surbrunnsgatan 34

Antal rum: 3

Boarea: 75 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy