Drakskeppsvägen 15 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unikt sjöläge i Viggbyholm

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Exklusivt boende på eftertraktad adress med två bryggor, pool och bästa solläge. Fastigheten är belägen nära kommunikationer och skolor och endast 15 minuter utanför tullarna.

Villan som ursprungligen uppfördes 1925 har under 2000-talet genomgått en omfattande ombyggnation och har numera en modern planlösning som karaktäriseras av öppna ytor, högt i tak, stora ljusinsläpp, fina golv med fiskbensparkett samt speglade dörrar. Elstyrda grindar och en tomtyta om nära 3 000 kvm skapar en ogenerad tillvaro för såväl den stora familjen som för släkt och vänner. Från poolen och dess omgivande terrasser har man en strålande utsikt över tomten med de två bryggorna och det öppna vattnet.
Villan erbjuder ett högklassigt boende med generösa glaspartier från de flesta rum med en sagolik vy över vattenspegeln. Det trivsamma köket med stor köksö och en väl tilltagen matplats blir husets självklara samlingspunkt. Förutom fyra sovrum och tre badrum, varav två ensuite, på samma våningsplan finns också en tonårsdel samt gym och separat lägenhet om 25 kvm. Trevligt inredd vinkällare, vidbyggt dubbelgarage och kajakställ återfinns också på fastigheten. En idyll endast 15 minuters bilfärd från Stockholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Viggbyholm - sjösidan

Adress: Drakskeppsvägen 15

Antal rum: 12

Boarea: 637 kvm

Biarea: 178 kvm

Tomtarea: 2968 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy