Kevinge strand 39A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

En av få sjötomter i natursköna och idylliska Kevinge Strand mitt emot vackra Ulriksdals slott. Familjevilla med utsikt över Edsvikens vatten i väst och anrika Stockholms GK i öst. Vinterbonat gästhus samt brygga.

Familjevilla på sjötomt i direkt västerläge beläget på en lugn återvändsgata i natursköna och eftertraktade Kevinge Strand. Här blickar huset ut över vackra Edsviken och dess glimrande vatten. Huset andas rymd och harmoni i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med den obrutna sjöutsikten från de flesta rum. Entréplan är representativt med spatiöst sällskapsrum, öppen spis och flertalet stora fönster. Från sällskapsrummet når man terrassen, där man slås av sjöutsiktens fulla prakt. Vidare finner man kök med vita snickerier med gott om förvaring, bastu, tre rymliga sovrum varav master bedroom med stor klädkammare och utgång till altan. Här åtnjuter man sol från tidig förmiddag fram till att de sista solstrålarna försvinner i horisonten och Ulriksdals slott lyses upp på stranden mitt emot. Till fastigheten hör brygga, vinterbonat garage- samt gästhus.

Välkommen till en småstadsidyll nära Stockholm City, med golfbanans gröna kullar i öst och Edsvikens spegelblanka vatten i väst.

LÄS MER

FAKTA

Område: Stockholm

Adress: Kevinge strand 39A

Antal rum: 6

Boarea: 205 kvm

Tomtarea: 1641 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy