Birger Jarlsgatan 38 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Högt och ljust läge på Östermalm

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Ljus och rymlig våning i representativ fastighet centralt belägen med närhet till Humlegårdens grönska och Stureplans puls. Våningen ligger högt upp i fastigheten med balkong.

Klassisk våning centralt belägen ett stenkast från city med högt läge på våning fem med hiss. Våningen, som flödar i ljus från väl tilltagna fönster i två väderstreck, har en tilltalande planlösning som passar bra för såväl familjeliv som för sociala tillställningar. Tre rum i fil mot gatan där den naturliga samlingspunkten blir det stora sällskapsrummet i mitten med skjutdörrar som öppnar upp mot matsal med öppen spis och dubbeldörrar mot solig balkong. Två sovrum och kök mot lugn innergård där nuvarande kök med fördel kan flyttas till det inre allrummet intill sällskapsrummet för att skapa ett stort och ljust kök och en mer privat sovrumsavdelning med ytterligare ett tredje sovrum mot den lugna innergården. Hela våningen har genomgående gott om förvaringsmöjligheter. Visst renoveringsbehov. Förening med god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Birger Jarlsgatan 38

Antal rum: 5

Boarea: 164 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy