Östermalmsgatan 75 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusivt nyproducerad och unik vindsvåning med två taktaltaner

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Nyproducerad, exklusiv vindsvåning med två altaner, stora glaspartier, takfönster och takkupor. Rikligt utrustad med fransk fiskbensparkett, Statuario white, genomgående vattenburen golvvärme, AC, KNX, ljudsystem etc.

Exklusivt nyproducerad och unik vindsvåning med en totalyta om 250 kvm med tillhörande två takaltaner. Vinden karakteriseras av naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier i perfekt samklang med de i genomgående påkostade materialvalen i stilrena toner. Med varierande arkitektur och stora glaspartier, takfönster samt takkupor skapas ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat. Sällskapsdel i öppen planlösning med kök och utgång till en av altanerna. Altanerna är klädda i stilrent Statuariokakel, som återfinns i badrum. Sobert Comprexkök från Vicco med all maskinell utrustning från Gaggenau. Fyra möjliga sovrum varav master bedroom ligger separat med dressingroom, badrum ensuite, bastu samt med utgång till altan. Separat sovrumsdel med tre sovrum, allrum och badrum. En unik möjlighet att förvärva en exklusiv vindsvåning på eget våningsplan, som gjord för den stora familjen eller för representation. Ljus, ljud, AC och TV styrs från samma fjärrkontroll eller smartphone.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Östermalmsgatan 75

Antal rum: 6

Boarea: 218 kvm

Biarea: 32 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 10643 KR/MÅNAD

Pris/bud: 38 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy