Djurlingsö 4, Djurlingsö 2 - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Unikt sjöställe i Roslagen med internationell touch

ESTATE AGENT: Cecilia Carlsson

Modernt sjöställe på ö med lång strandlinje, två bryggor, stor sandstrand, bastu och pool med sol från morgon till kväll. Lugnt och privat med närhet till fastlandet. Två fastigheter.

Magnifikt sjöställe i modern internationell stil som lämpar sig väl för både sommar- och permanentboende. En spektakulär betongtrappa leder upp till huvudbyggnaden som har upp till fyra sovrum och sällskapsrum med kök i öppen planlösning. Genom glasade väggar blickar man ut över den lugna vattenspegeln samt mot det väl tilltagna trädäcket och gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö suddas ut. Terrassen, som inrymmer utomhuskök, pool och spabad badar i sol hela dagen och erbjuder obegränsade möjligheter för såväl den stora familjen som för privata tillställningar. Böljande gräsmattor leder ner mot vattnet där en av skärgårdens största privata sandstränder återfinns. Här finns också ett gästhus med kök, sovrum och badrum och ute på bryggan ligger en vedeldad bastu med utsikt över viken. Ytterligare ett större hus med kök, sällskapsrum, fyra sovrum och två badrum finns på den intilliggande sjöfastigheten som är en del av försäljningen. Detta är byggt i samma moderna stil med påkostade materialval och vackra glaspartier genom vilka man får direktkontakt med vattnet och omgivningen. Ännu en brygganläggning samt flera terrasser som möjliggör lä från alla vindar. Man tar sig enkelt till ön på bara några minuter med egen båt, Det går även att landa med helikopter på den ena tomten. En rogivande, privat och lugn oas, där inga bekvämligheter saknas, som är centralt belägen i natursköna Roslagen med närhet till både fastlandet och ytterskärgården.

READ MORE

FACTS

Area: Spillersboda

Street Address: Djurlingsö 4, Djurlingsö 2

Number of rooms: 12

Living space: 332 kvm

Plot area: 7576 kvm

ESTATE AGENT

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

SOLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson was previously active in the finance industry and joined Residence Christie’s in 2018. Her work is characterized by professionalism and accuracy and she is driven by satisfied customers. Cecilia is also a graduate economist at the Stockholm School of Economics. She has extensive market knowledge in Djursholm and the city of Stockholm.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

CONTACT

close picture view