Djurlingsö 4, Djurlingsö 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unikt sjöställe i Roslagen med internationell touch

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Modernt sjöställe på ö med lång strandlinje, två bryggor, stor sandstrand, bastu och pool med sol från morgon till kväll. Lugnt och privat med närhet till fastlandet. Två fastigheter.

Magnifikt sjöställe i modern internationell stil som lämpar sig väl för både sommar- och permanentboende. En spektakulär betongtrappa leder upp till huvudbyggnaden som har upp till fyra sovrum och sällskapsrum med kök i öppen planlösning. Genom glasade väggar blickar man ut över den lugna vattenspegeln samt mot det väl tilltagna trädäcket och gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö suddas ut. Terrassen, som inrymmer utomhuskök, pool och spabad badar i sol hela dagen och erbjuder obegränsade möjligheter för såväl den stora familjen som för privata tillställningar. Böljande gräsmattor leder ner mot vattnet där en av skärgårdens största privata sandstränder återfinns. Här finns också ett gästhus med kök, sovrum och badrum och ute på bryggan ligger en vedeldad bastu med utsikt över viken. Ytterligare ett större hus med kök, sällskapsrum, fyra sovrum och två badrum finns på den intilliggande sjöfastigheten som är en del av försäljningen. Detta är byggt i samma moderna stil med påkostade materialval och vackra glaspartier genom vilka man får direktkontakt med vattnet och omgivningen. Ännu en brygganläggning samt flera terrasser som möjliggör lä från alla vindar. Man tar sig enkelt till ön på bara några minuter med egen båt, Det går även att landa med helikopter på den ena tomten. En rogivande, privat och lugn oas, där inga bekvämligheter saknas, som är centralt belägen i natursköna Roslagen med närhet till både fastlandet och ytterskärgården.

LÄS MER

FAKTA

Område: Spillersboda

Adress: Djurlingsö 4, Djurlingsö 2

Antal rum: 12

Boarea: 332 kvm

Tomtarea: 7576 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy