Karlavägen 17, 1/2 tr - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Charmigt renoverad våning i vacker 20-tals fastighet i populära Lärkstan.

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Ett stenkast från Humlegårdens grönska och Stureplans puls ligger denna charmigt renoverade våning i en vacker 20-tals fastighet i hörnet av Karlavägen och Danderydsgatan.

På en attraktiv adress i en synnerligen representativ fastighet är denna klassiska våning belägen. Våningen har en tilltalande planlösning med ordentliga ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, stuckatur, djupa fönsternischer, fiskbensparkett, neutral färgsättning samt gedigna dörrar. Stort och välplanerat kök med gott om plats för förvaring, bra arbetsytor samt all maskinell utrustning. Vardagsrummet, med fungerande öppen spis, är idag uppdelat med en glasad vägg mot ett tredje sovrum. Önskas istället en större matplats finns möjlighet att enkelt ta ner väggen, se alternativ planlösning. Ytterligare två sovrum mot lummig innergård samt badrum med dusch och badkar. Bra förening med god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 17, 1/2 tr

Antal rum: 4

Boarea: 102 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy