Orsavägen 29 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Vacker Byggmästarvilla anno 1933 belägen i natursköna och idylliska Nockeby med grönskande och lummig tomt. Generös sällskapsdel med flertalet fönster, stort burspråk samt vackra takmålningar.

Byggmästarvilla anno 1933 belägen i natursköna och idylliska Nockeby med grönskande och lummig tomt. Här möts man av magnolia, syrén, rosenbuskar och ljuvlig rhododendron. Huset andas stil och harmoni med dess tidstypiska detaljer, i perfekt samklang med den väldisponerade utformningen tillsammans med det fina ljusinsläppet. Entréplan är representativt med generösa sällskapsrum, flertalet fönster och dess stora, vackra burspråk. Vid matsalen finns utgång till det italieninspirerade uterummet, där gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljön suddas ut. Den stora tomten i hörnan av Folkaredalen vätter mot en allmänning, vilket gör huset till större delen insynsskyddad. Vidare finner du ett välutrustat kök, upp till fem sovrum, generös walk-in-closet, stor altan på övervåningen, loggia, inredd vind samt vinkällare ritad av arkitekt Svante Tengbom. Här finns gott om utrymmen för såväl de många vännerna som ett härligt levande familjeliv. Välkommen till en rogivande och privat oas.

LÄS MER

FAKTA

Område: Bromma :Stockholm

Adress: Orsavägen 29

Antal rum: 10

Boarea: 301 kvm

Biarea: 135 kvm

Tomtarea: 978 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy