Östermalm - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Exklusivt renoverad familjevåning i genomgående toppskick. Belägen på attraktiv adress, högt upp i representativ fastighet. Skuldfri förening med låga avgifter.

Exceptionell familjevåning i internationell klass belägen högt upp i representativ fastighet anno 1863 invid Östermalmstorg. Väldisponerad planlösning i genomgående toppskick, generös takhöjd, vacker stuckatur och fungerande ståtlig kakelugn. Våningen bjuder på generösa sällskapsytor, exklusivt renoverat kök, tre rogivande sovrum varav två av sovrummen med badrum en suite. Ytterligare en balkong kommer att byggas i sällskapsrummet där man kommer få fri utsikt mot Saluhallen.

Våningen ligger i hjärtat av Östermalm, precis invid populära Östermalms Saluhall. Östermalms Saluhall är ett vackert och välbevarat tidsdokument över stockholmarnas intresse för god mat och har i över 130 år varit en veritabel oas för finsmakare och gastronomer vars historia sträcker sig över tre sekel.

Välkommen till ett storslaget boende utöver det vanliga.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Östermalm

Antal rum: 4

Boarea: 170 kvm

Våningsplan: 4

MÅNADSAVGIFT: 3712 KR/MÅNAD

Pris/bud: 34 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy