- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Bequia Island - Karibiens bäst bevarade hemlighet

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Villa Mount Pleasant ligger högt belägen ovanför Port Elizabeth och har en av Bequias mest hänförande utsikter. Denna moderna villa byggdes år 2013 och är ritad av slottsarkitekten Jacob Hidemark i modern arkitektur med stora fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp. Villan är uppförd i harmoni med naturen och har en stor rogivande terrass med pool och fantastisk utsikt över hamnen och havet. Hela uteplatsen flyter vackert ihop med omgivningen och de grönskande trädgårdarna med alla typer av tropiska blommor samt mogna fruktträd såsom banan-, granatäpple- och avokadoträd.

Villan består av fyra sovrum och är uppdelad i två separata delar där ingen detalj är lämnad åt slumpen. Samtliga detaljer och materialval är genomgående av högsta kvalitet och noggrant utvalda av nuvarande ägare som lät uppföra villan. I den första delen finns faciliteter såsom ett stort och socialt öppet kök i anslutning till den vidsträckta terrassen på entréplan samt master bedroom med badrum en-suite och egen veranda utanför sovrummet på övervåningen. Här kan man koppla av i hängmattan och blicka ut över den vackra viken i solnedgången. I den andra delen av villan erbjuds ytterligare två gedigna sovrum med varsitt badrum en-suite samt ett öppet kök med egen terrass. På nedre våningsplanet finns även en komplett studiolägenhet med eget kök, en privat terrass och egen entré som kan nås direkt från parkeringen.

Med sina mjuka sandstränder utspridda längs kusten och med sitt kuperade landskap av vacker natur samt skön blandning av hotell och ett lugnt tempo är Bequia Island en given plats för att skapa oförglömliga minnen för livet. Välkommen till paradiset!

LÄS MER

FAKTA

LAND: Saint Vincent och Grenadinerna

Område: Bequia Island

Boarea: 204 kvm

Tomtarea: 1055 kvm

Pris/bud: 2 200 000 USD

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KONTAKT

stäng bildvy