Banérgatan 29A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Ljus sekelskiftestvåa belägen på en av Östermalms mest eftertraktade adresser, högst upp i vackert gårdshus. Välplanerad och stilrent renoverad lägenhet i förening med mycket god ekonomi och låga avgifter

Välplanerad och stilrent totalrenoverad lägenhet på attraktiv och åtråvärd adress, högst upp i vackert gårdshus där du här bor helt ogenerat utan insyn. Lägenheten karaktäriseras av fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ståtlig kakelugn, vackra golv, generös takhöjd och en genomgående, mycket trivsam planlösning. Nyrenoverat kök med all maskinell utrustning, generöst sällskapsrum med matplats och rofyllt sovrum, med tillhörande walk in closet, mot den lummiga innergården. Från köket nås den spatiösa balkongen. I sekelskifteshus med en modern interiör skapas här en symbios av stil, funktion och bekvämlighet med närhet till både stadspulsen och de vackra promenadstråken på Djurgården.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd till, endast en trappa upp. Hiss finns.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Banérgatan 29A

Antal rum: 2

Boarea: 47 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy